High on sugar

In de categorie blogs schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn “rebelse” leven, dingen waar ik over nadenk en verhalen die ik graag wil delen in de hoop dat je er wat aan hebt. Deze week: High on Sugar.

Al een aantal weken stond het gepland, de high tea bij de hoog aangeschreven lunchroom, American bakery ‘De Drie Graefjes’ in Amsterdam. Ze staan bekend om hun home made taarten en de red velvet cake is echt to die for – hallo lievelingstaart!
Samen met mijn twee liefste vriendinnetjes bestormden we na een middagje winkelen de lunchroom voor een heerlijke high tea. We konden niet wachten op alle lekkernijen. IMG_3870.jpg

Doei dieet
Natuurlijk ben ik niet vergeten dat het niet past binnen mijn nieuwe voedingsschema, sorry coach, ik heb gecheat als een motherfucker. Voor je vriendinnen maak je een uitzondering, helemaal als je de high tea cadeau hebt gedaan voor de verjaardag van je vriendinnetje en come on, red velvet cake. Dat slaat Loesje nóóit over!
De eerste ronde was soep en hartige lekkernijen. Dat zat er al snel in. We zaten te popelen voor de tweede ronde, als ongeduldige kinderen wiebelden we op onze stoel, excited voor de tweede ronde.

Eten als een beest
Toen kwam de etagère met de overheerlijke zoetigheid. Brownies, blondies, carrot cake, red velvet cupcakes en een vet groot stuk red velvet cake, chocolate chip cookies en nog meer good stuff. Time to eat like an animal!
We begonnen alledrie met een red velvet cupcake en het was nog beter dan ik me kon herinneren. Het liefst zou ik dit elke dag eten. Ik was in red velvet heaven. Man, man, man wat is dit lekker.


Woman down
Toen ik vol en klaar was, ging het voldane, blije gevoel snel weg. Ik was eventjes high on sugar en daarna viel ik kei en keihard naar beneden. Ik zat bomvol, ik had het warm, ik was die tsunami aan thee die ik had gedronken zat en volgens mij had ik hartkloppingen. Waarom is zo’n high tea ook alweer leuk?
Gelukkig was ik niet de enige die er last van had, my girlfriends zaten net zo vol en ingekakt aan tafel als ik. Tijd om een doggy bag te vragen voor de leftovers, want we hebben het niet eens op gekregen. De leftovers heb ik aan mijn vriendinnen overgelaten, ik kan voorlopig geen taart meer zien. Ik heb mijn lesje geleerd.Image (1).png

Published by

Rebel Loes

The rebel who owns this website.

7 thoughts on “High on sugar

   1. Nou…. vroeger kregen we van die muizen en kikkers met een soort…. tja… fondant (?) in de schoen. Dat vond ik toen lekker maar nu niet meer. Waar ik wel een fan van ben is marsepein! En ik geef toe, een ordentelijk suikerbeestje wil er ook nog wel in. Maar dan is eentje wel weer genoeg voor het hele jaar. Marsepein!

    Liked by 1 persoon

   2. Hahaha Oeh die kikkers ja! Daar kan ik dan wel zakken van leegeten, dat fondant staat wel hoog op m’n lijstje! Marsepein not so much 😬 nou dat wordt wat de komende tijd haha de winkels liggen vol

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: