Wie is dat rooie meisje dan?

Rooien en valen zijn donderstralen”, iets wat mijn opa vroeger altijd tegen mij zei. Ik heb de tekst op mijn onderarm laten tatoeëren, een beetje als aandenken en een beetje als mantra. Zonder wat boevenstreken is het leven ook maar zo gewoon.

Hoewel ik mijn wilde haren steeds beter leer kammen, ben ik wel iemand met een enorme drive en flink wat pit. Met een boel overtuigingskracht, een vlotte babbel en flink wat lef pak ik die bull by the horns en zorg ik dat ik mijn goals haal!
Dat is ook wat je kunt verwachten op deze website en van mij – ik ben een planner, een aanpakker en een lijstjesmaker. Ik ga goed op routines, ze houden me scherp.

Ik haal motivatie uit kleine dingen en ik hoop door middel van mijn blogs jou te helpen om ook jouw motivatie te vinden en vol te houden // Samen bereik je meer dan alleen.

IMG_3687.JPG

Opgegroeid in een rustig boerendorpje in de Zaanstreek, maar altijd de drang naar de grote stad gehad. Ik riep altijd: “Ik word later een juf in New York en als ik ouder ben, dan schrijf ik een boek.” Hoewel ik mijn eerste poging tot een boek schrijven in groep 6 al had gewaagd, bleef het schrijven slechts een passie.

De afgelopen jaren is schrijven een grote hobby gebleven, verhuisde ik naar de grote stad en heb ik voor verschillende bedrijven in Amsterdam artikelen en columns geschreven. De liefde bracht me naar Haarlem en daar ben ik op dit moment een trotse schrijfster bij Haerlems Bodem, een online mediaplatform die zich richt op heel veel leuke én serieuze dingen in en rondom Haarlem.

Door de vele positieve reacties op mijn artikelen en het steeds beter worden in schrijven heeft me ertoe gezet om dan ein-de-lijk mijn eigen blogsite op te zetten én ook hier wordt heel positief op gereageerd. Stuiterend zit ik achter me laptop met een enorme big smile!
Mijn dank is groot en mijn (schrijvers)hart vult zich met nóg meer motivatie – en geloof me, one day zien jullie een boek van mij in de winkels liggen // LIFEGOALS!

IMG_2769 kopie

Naast het schrijven ben ik ook juf Loes, dit jaar voor het eerst. Na de zomer start ik in groep 5 op de leukste school in Haarlem. Heel spannend én ook weer een goal die behaald is // kicking ass right here. Ook over mijn ervaringen als juf ga ik schrijven, want kinderen kunnen zulke leuke dingen zeggen en doen, dat wil je niet missen!

Verder ben ik een erg actief meisje, ik vind heel veel heel leuk – soms handig, maar soms ook best druk. Als je me vraagt om een dagje te komen tennissen, dan kom ik met je tennissen. Als je hulp nodig hebt met het huis schilderen, dan kom ik schilderen. Als je samen een yogalesje wilt doen, dan sta ik met me matje klaar. Wil je samen bultruggen spotten omdat ze voor de Nederlandse kust zwemmen, dan pak ik me verrekijker en sta ik naast je op het strand. Soms, na al die drukte vind ik het heel fijn om alleen te zijn. Dagenlang Netflix kijken, hangen op de bank, drie boeken door elkaar te lezen en vijf zakken chips leeg te eten. Het kan allemaal, soms het je het even nodig.

IMG_3268.JPG

En over (bijna) alles wat ik nu doe, vind en denk ga ik nu lekker schrijven en delen op mijn website. Hopelijk genieten jullie net zoveel van mijn avonturen als ik heb gedaan.
Enjoy life // Dream big // Carpe diem


See you around // Go get them tiger