Plant a tree

De ‘tree pose’ is een pose die gebruikt wordt tijdens yoga. Je staat op één been, terwijl je je andere been buigt en met de zool van je voet steunt op je scheen of bovenbeen. Daarbij heb je je handpalmen tegen elkaar en houd je die voor je hart of boven je hoofd.

Deze oefening vergt wat balans en dus concentratie. Door deze oefening aard je als het ware even en dat is mijn gedachten achter ‘Plant a tree’. Als ik de tree pose doe, aard ik even. Neem ik de (nieuwe) plek op me in, plant ik een zaadje en maak ik een mooie herinnering.

In de menubalk vind je onder ‘Blogs’, de categorie ‘Plant a tree’. Hier kun je artikelen lezen over plekken waar ik mijn tree pose gedaan heb, mooie plekken die ik graag met jullie wil delen. Een plek om ook even te aarden.

IMG_2856


Plant a tree // Wherever you go